Sjenjak 59
Pon-Sub 09:00 - 22:00
031/570-904

Prijava

Uredi račun

Naša Priča

Pizzeria Sebastian

Ne znamo kada su ispečene prve pizze u Hrvatskoj, ali smatramo da je otvaranje pizzerije Sebastian na Sjenjaku mnogo toga promijenilo, i to nabolje, davne 1987. godine. Pizzeria Sebastian je neosporno podigla standarde i stalno za sobom povlači brojne pizzerie da poboljšaju kvalitetu namirnica.
Naše su pizze vrhunske, izbalansiranog okusa, a namirnice su pomno izabrane i usklađene za svačije nepce.

34 godine tradicije

„Sebastian“ je ujedno i najstarija pizzeria u gradu na Dravi i izrazito je popularno ne samo kod mlađe populacije, nego građana svih životnih dobi koji vole odličan okus talijanskog štiha. „Sebastian“ pruža izrazito ugodnu atmosferu čiji je interijer modernistički uređen i osigurava kapacitet od tridesetak sjedećih mjesta u unutarnjem prostoru te dvadesetak sjedećih mjesta na terasi tijekom ljetnih mjeseci

Na meniu vam se nudi četrdesetak pizza različitog okusa, od onih najljućih i vrlo mesnatih pa do vegeterijanskog štiha…za svačije nepce po okusu, a udovoljava se i osobnim željama ukoliko želite kombinacije koje nisu na popisu. Sve namirnice su kako se kaže „originalne“ pravi sir (ne zamjenski), originalan kulen, domaća slanina…i nema „lažnjaka“ koji bi vam pokvarili ovaj gurmanski užitak. Po veličini možete izabrati od onih malih pa do gigantice koja svojom impozantnom veličinom oduševi svakoga na čijem se pragu pojavi dostavljač.